landal-soehoejlandet-thumb

Et grønnere køkken i feriecentret i Gjern

Det er tidligere nævnt, at Landal Søhøjlandet er blevet tildelt Green Key. Som en del af indsatsen gøres køkkenet i feriecentret nu grønnere med økologi og lokale råvarer.

Helt konkret udvikles et grønt og bæredygtigt koncept for feriecentrets restaurantvirksomhed, som betyder, at der så vidt som muligt skal benyttes lokale og regionale råvarer og produkter, ligesom der vil være øget fokus på økologi.

-Feriecentret i Gjern er der allerede investeret i, så det har modtaget det grønne certifikat fra den internationale turismebranches førende miljøorganisation, Green Key. Så i Gjern vil de fremtidige grønne investeringer først og fremmest handle om at udvikle et mere lokalforankret og bæredygtigt restaurationskoncept, fortæller Ken Lodberg, der er salgs og marketingschef hos Landal Greenparks i Danmark.

Landal Greenparks har en ambition om, at feriecenterkæden skal være co2-neutral inden 2030.