Kig efter eller foretræk økologisk varer.

Økologi er mad, som er produceret uden sprøjtemidler. Økologi er også din garanti mod gensplejset mad og foder. Og så giver økologisk produktion både renere grundvand og en mere mangfoldig natur. Hvorfor købe årstidens produkter? Frugt og grønt købt uden for deres naturlige sæson er ofte dyrket i opvarmede væksthuse, har ligget på kølelager eller er transporteret til landet langvejs fra, hvilket giver en større miljøpåvirkning.

En Green Key hotel og spisested gør en indsats for at passe på miljøet bl.a. ved at købe økologiske varer. Som Green Key virksomhed skal minimum 15 % af deres indkøbte madvarer være økologiske. Det giver flere point, hvis virksomheden har over 25 % og endnu flere, hvis de har 10 % økologisk alkoholiske drikke eller Spisemærket med henholdsvis Guld, Sølv eller Bronze.

Green Key ønsker at gøre det let for dig at passe på miljøet – også når du spiser – og samtidig give dig gode og spændende smagsoplevelser.