Cirkusbygningen er i dag den ældste af sin art i Europa. Den blev indviet ved en stor folkefest i København den 8. maj 1886 og har siden huset diverse danske og internationale cirkus. Siden 2003 har Wallmans Dinnerparty hørt hjemme i Cirkusbygningen.
Efter renoveringen udliciterede Københavns Kommune driften til Tivoli (1984-1996) og Parken (1997-2002). I 2003 overtog den svenske entreprenør Hasse Wallman (født 1936) driften i Cirkusbygningen. I 2009 blev Wallmans en del af underholdningskoncernen Moment Group, som to år senere i 2011 købte Cirkusbygningen af Københavns Kommune. Den 1. maj 2014 overtog Balder bygningen og indgik samtidig en lejekontrakt med Wallmans / Moment Group.
Siden 2003 har man kunne opleve Wallmans Dinnerparty (tidligere Wallmans Dinnershow) i det københavnske kulturikon.
Foruden Wallmans Dinnerparty spiller Cirkusbygningen i dag også en rolle for det danske og internationale erhvervsliv. Cirkusbygningen kan huse faglige og sociale arrangementer med alt fra 200 til 1000 gæster, og er derfor et oplagt venue for såvel firmafester, award shows og jubilæer som kongresser, konferencer og møder.
Cirkusbygningen, en fredet bygning fra 1886, er Green Key-certificeret.
Green Key er turismens mest udbredte miljømærke, og med certificeringen kan de nu dokumentere, at den historiske bygning lever op til en række strikse miljøkrav inden for alt lige fra energi, vand og rengøring til økologiske råvarer.
Omtanke for mennesker og miljø er en vigtig del af Cirkusbygningens DNA, og derfor arbejder de kontinuerligt på at styrke den bæredygtige profil i alle områder af deres forretning.
Har du spørgsmål eller input til deres arbejde med bæredygtighed, er du velkommen til at kontakte dem på greenkey@cirkusbygningen.dk
København, Danmarks hovedstad er blevet udvalgt til verdens bedste by at besøge, og byens ambitiøse grønne profil har et klart mål: Københavns Kommune satser på at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.
I København er der kort vej til både vand og grønne områder. Det er en grøn og cykelvenlig by, som kan udforskes på de mange nye elektriske bycykler. Man kan bo på et miljøcertificeret hotel, hvor hele 75 % af byens hotelværelser er miljømærket med enten Svanen eller Green Key, man kan svømme i det rene vand i byens havnebade eller indtage økologisk mad fra Michelin restauranter til streetfoodmarkeder.
Wonderful Copenhagen har en bæredygtighedsstrategi for turisme og er den første i verden, som er mærket med miljømærket Green Tourism Organization.