Placeret midt i UNESCO-beskyttede Geopark Odsherred, finder du det mere end 800 år gamle Dragsholm Slot – Relais & Châteaux.
Kun en times kørsel fra København, og godt en halv time fra Sjællands Odde finder du derfor Danmarks næstældste, verdslige bygning i funktion.
Slottet fungerer i dag som luksuriøst hotel med gourmetrestaurant, bistro og café og har åbent året rundt for private på besøg, ophold og til selskaber og for erhvervslivet til møder og konferencer.
Slottets gourmetrestaurant, Dragsholm Slot Gourmet, har siden 2017 haft en Michelin-stjerne. Denne og slottets øvrige restauranter Dragsholm Slot Bistro og det mere uformelle Dragsholm Slot Madhus ledes af køkkenchef, Jeppe Foldager, der med stor respekt følger årstidens gang uden for murene og skaber alle menuer med udgangspunkt i høster fra slottets jorde, skov og nære omgivelser.
Slottets jorde blev omlagt til økologisk drift for år tilbage og fredskoven, Fruerlunden, i bunden af parken er i mange år drevet med fokus på biodiversitet og gode leveforhold for vilde dyr.
Naturen omkring Dragsholm Slot er et hovedfokus for virket som hotel og restaurant og spiller en stor rolle de mange gæsters oplevelser. Slottet er i 2024 tildelt Green Key-mærket for dette arbejde og for arbejdet med at sikre stort hensyn til miljø og klima i den samlede drift af bygninger, hotel og restauranter.