Nyheder


Økologisk spisemærke

Er jeres økologiske spisemærke på trapperne?

Mange Green Key virksomheder vælger Det Økologiske Spisemærke, og for Green Key virksomheder giver det endnu mere mening, da det giver flere point i de reviderede kriterier for 2017. Det Økologiske Spisemærke er en statslig mærkningsordning der viser, hvor mange procent økologi du anvender i dit køkken. Spisemærket findes i guld (90-100 %), sølv (60-90 %) og bronze (30-60 %) og administreres af Fødevarestyrelsen..

Grønne muligheder for DK hoteller

Den grønne omstilling er værdifuld for danske hoteller

Der ligger et stort potentiale for hotelbranchen i at nytænke forretningsmodeller og ydelser, der nedsætter forbruget og øger bæredygtigheden i hoteloplevelsen. Men et nyt forskningsprojekt viser, at bæredygtighed i branchen er meget mere og andet end sparede antal kilowatt-timer: Det handler nemlig om omsorg for både miljøet og gæsten.

Undersogelse om danskerne

Hver anden dansker vil rejse bæredygtigt

For 45 procent af danskerne er muligheden for at rejse bæredygtigt ganske afgørende for, hvor den næste ferierejse skal gå hen. Det viser en ny undersøgelse, som Opeepl har gennemført for rederiet Fjord Line. Kun hver ottende dansker har dog helt styr på, hvad det vil sige at rejse bæredygtigt.