Nyheder


Fejring af økologisk spisemærke

Har I husket at fejre jeres økologiske spisemærke?

Hvis I som Green Key virksomhed bliver godkendt til Det Økologiske Spisemærke eller går til et spisemærke på et andet niveau, er det oplagt at fejre det og flage op for økologien. Ved at fejre den økologiske indsats i dit køkken, viser du udadtil hvilke værdier der er vigtige på netop dit spisested.

Økologisk spisemærke

Er jeres økologiske spisemærke på trapperne?

Mange Green Key virksomheder vælger Det Økologiske Spisemærke, og for Green Key virksomheder giver det endnu mere mening, da det giver flere point i de reviderede kriterier for 2017. Det Økologiske Spisemærke er en statslig mærkningsordning der viser, hvor mange procent økologi du anvender i dit køkken. Spisemærket findes i guld (90-100 %), sølv (60-90 %) og bronze (30-60 %) og administreres af Fødevarestyrelsen..

Grønne muligheder for DK hoteller

Den grønne omstilling er værdifuld for danske hoteller

Der ligger et stort potentiale for hotelbranchen i at nytænke forretningsmodeller og ydelser, der nedsætter forbruget og øger bæredygtigheden i hoteloplevelsen. Men et nyt forskningsprojekt viser, at bæredygtighed i branchen er meget mere og andet end sparede antal kilowatt-timer: Det handler nemlig om omsorg for både miljøet og gæsten.